EXPOSICIÓ EL FERROCARRIL I EL SEGELL DE CORREUS

sábado, 15 de diciembre de 2012


PallejArt amb la intenció de fomentar qualsevol acte cultural i artístic que es celebri al nostre poble vol donar suport amb la seva difusió al següent esdeveniment:

Ahir a la sala d'exposicions del Castell a Pallejà, es va inaugurar una exposició organitzada per l'Associació de Modelistes locals dedicada al tren i la seva implicació en el segell de correus, la forma, el muntatge, la informació clara i senzilla incloent maquetes, ens fan fàcil conèixer els principis d'aquestes màquines que tant van ajudar i segueixen fent-ho a que el nostre món estigui connectat.

Els inventors, aquells que les van perfeccionar, a qui se li va ocórrer el sistema de correus que encara avui segueix vigent?, Tot "això" que avui és "normal" ho podem descobrir visitant-la fins al 5 de gener.


Totalment gratuïta i accessible a qualsevol que vulgui conèixer els orígens d'aquests dos antecessors tan importants de la comunicació. Us la recomanem.

A més podreu també visitar el pessebre monumental amb què any a any ens delecten, una maqueta de l'església, i una altra de l'antiga estació de ferrocarril del nostre poble.




No us perdeu aquest esdeveniment, val la pena.

I gràcies a tots aquells que us ocupeu i preocupeu d'oferir a la resta aquests esdeveniments.

Informació sobre l'exposició al Butlletí de l'Ajuntament de Pallejà

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies pel teu comentari, la teva opinió ens interessa
Gracias por tu comentario, tu opinión nos interesa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...